Friday, June 11, 2010

Lame Gile xupdate blog....





wah dah brp bulan ryan xupdate blog nih sebab lupa password..huhu..then semalam baru mimpi password ni..alhamdulillah....
Perkara yg paling latest yg berlaku dalam hidup Ryan skang ni..pasal result...ishh takut gile masa nk bukak result hari tu...hasilnya semua lulus..syukur kat tuhan...sbb yg paling takut paper ethics...walaupun pointer jatuh untuk sem ni,tapi ryan trm seadanya sbb ni la akibatnya untuk org malas....padan muka....


Lagi satu cite yg paling benci adalah....shortcourse...kenapalah kene wat semua nih...tension.....org sedap2 bercuti...kite kene bukak buku..malas betol..walaupun lagi seminnggu nak abis,,tetap TAK PUAS HATI OK!!!..huhuhu

Lagi seminggu jerk nk exam untuk shortcourse,,so dah kene mula bukak buku,,untuk kawan2 Ryan gudluck yer...jawab elok2....

4 comments:

็ซ‹ใกใ•ใ‚“ said...

welcome back to blog world. and gud luck 4 exam. =)

AbangBoyC said...

haloo..... slmmat kenal2... welcome back blogging k...

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

eeemmm dah lama berehat bolehla aktif balik

DeaN_DiaN said...

nice blog btw... =)