Sunday, November 15, 2009

Yeahh dah abis exam!!!!

Dah abis dah exam…seronoknye tak terkata…
Mane taknye..sem yg pertama ni ryan terpaksa amek 8 paper….
Tapi akhirnya ryan Berjaya juga menempuhinya..overall semua question masa paper tu ryan leh jawab..tapi tak tau lah betol ke tak..huhu…berdebar2 nak tunggu result kuar nanti..pe la yang ryan akan dapat nanti…
Ermm cuti untuk semester ni,ryan tak taw lagi nak wat pe..rasa nak keje..tapi mama ryan tak bagi lak..yela kesian lak tengok dia kat rumah bosan, sowang2..mungkin ryan akan duk umah je kot kat jb..
Next semester break ryan dah kene amek short course, next 2 semester ada practical and next 3 semester dah grad..yahoo…pikir1 balik2 bila lagi nak spend time my mom kan…so ryan decide dok umah je..jadi full time housewife and sepanjang ari tdo...yahoo....

3 comments:

azham94 said...

Oit2!
Bngon...
Da jadik peta da bantal tu hah..!!

Hahah..
=]

Eragon_iz said...

wow... bestnya tidoq.... hahahaha

Afzainizam said...

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.

Salam kenalan dari kami … kami sedang baca older post blog entry anda…ape pun kami tetap akan menziarahi blog kamu sebagai tanda nilai satu persahabatan yang terjalin … salam sebuah persahabatan…. Kami amat menghargainya…..